Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Jeugd Boerenbruidspaar 2018: Lotte & Niels

13 januari 2018

Dit jaar zijn Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk het Jeugd Boerenbruidspaar van 2018. Tijdens de Jeugdhofzitting op 13 januari zijn zij in de Koekbouw onthuld. Ze hebben er zin in en stellen zich graag voor. Op dinsdag 13 februari worden ze ‘Vrienden voor het leven’. Zij vinden het erg leuk als jullie op hun feestje komen om dit samen met hun te vieren. De receptie is van 14.00 tot 16. 30 uur.

JBB_lotte niels 2018_1_600x398

Hallo allemaal, ik ben Lotte van Grunsven
Mijn mama heet Inge en mijn papa René, Ik heb 1 broertje en hij heet Stan en is 7 jaar oud. We hebben een hond, zij heet Nova. Samen wonen we in Veghel op de groen van Prinstererlaan. Ik zit op de Bernadetteschool in groep 5, bij juf Ellis en juf Irma. Ik dans bij DeDe en volleybal bij Skunk en dat vind ik erg leuk. Thuis luister ik graag muziek en vind het leuk om te helpen met koken en lekkere cakejes te bakken. Ik vind het erg leuk dat ik gekozen ben als Boerenbruidsmeisje en heb erg  veel zin in de carnaval!

Hallo allemaal, ik ben Niels van Heeswijk
Ik ben 8 jaar. Ik heb twee zussen. Zij heten Anouk en Inge. Mijn ouders heten Sjef en Nicole. Ik voetbal graag bij Blauw Geel en speel gitaar. Ik zit in groep 5 van basisschool Bernadette. Ik vind het heel leuk om de jongen van het Jeugdboerenbruidspaar te zijn. En ik hoop dat het een leuke carnaval wordt. Ik doe het samen met Lotte. We mogen leuke dingen doen. Dus dat komt helemaal goed!

Jeugdboerenbruiloft
Dinsdag 13 februari 2018 worden Lotte en Niels ‘Vriendjes voor het leven’. Je kunt hen feliciteren tijdens de receptie van 14.00 tot 16.30 uur in in zaal “t Magazijn’ van de Koekbouw. De ingang is via ‘de Malerij’ aan de waterkant.

Als je er de hele dag bij wilt zijn, dan kan natuurlijk ook. Zorg dan dat je om 10.00 uur bij het Oude Raadhuis bent. Dan vertrekken we samen in Boerenoptocht naar de Noordkade. Je moet dan wel een kaartje kopen voor het eten. Kaarten kosten 12,50 euro voor volwassenen en 6,50 euro voor kinderen (vanaf 4 jaar) en zijn te koop bij het UITpunt op de Markt.

JBB_lotte niels_2 2018_600x905

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier