Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Inschrijven optochten 2017

23 januari 2017

Carnaval nadert met rasse schreden en de voorbereidingen zijn in volle gang. Nog enkele weken en dan trekken de Carnavalsoptochten weer door Veghel. Het publiek langs de route kan dan genieten van een van de grootste optochten in de regio, bestaande uit een bonte stoet wagens, loopgroepen en creatieve carnavalsindividuen. Om deel te nemen moet je je inschrijven: dat kan dit jaar op zondag 12 februari van 14.00 tot 17.00 uur in café Fellows & Friends.

Optochten
Zaterdag 25 februari start de Jeugdoptocht om 13.30 uur vanaf het Stadhuisplein. Jeugdprins Sen d’n Urste voert de stoet aan en neemt op de Markt het defilé af. Zondag 26 februari start de Grote Optocht om 13.00 uur vanaf het Heilig Hartplein met voorop Prins Robert d’n Urste, die op de Markt het defilé van de best bezochte optocht in de regio afneemt.

Inschrijving optochten
Om aan één van deze optochten mee te kunnen doen, moet je je hiervoor inschrijven. Dat kan op zondag 12 februari van 14.00 tot 17.00 uur bij Fellows & Friends op de Markt in Veghel. Mocht je niet in gelegenheid zijn dan langs te komen, dan kun je via de site ook het inschrijfformulier downloaden en het ingevulde en gescande document vóór 12 februari mailen naar oc.kuussegatters.secr@gmail.nl.

Prijzen voor deelnemers
De deelnemers aan de Jeugdoptocht kunnen een Kuuske winnen, dat speciaal voor deze optocht wordt gemaakt. Daarnaast maken zij kans op de publieksprijs.
Bij de Grote Optocht zijn er prijzen te winnen in twee categorieën ‘Wagens’ en ‘Individuelen / Loopgroepen’. Voor alles wat loopt, zijn in totaal 11 prijzen beschikbaar. Voor alles wat rijdt, reiken we minimaal 6 prijzen uit. Nieuw dit jaar is dat in beide categorieën een publieksprijs wordt uitgereikt. Ook dit jaar kunnen deelnemers een aanmoedigingsprijs winnen in de vorm van een geldbedrag.

Meer informatie
Alle informatie over de optochten – zoals de route, reglementen, 11 geboden en chauffeursverklaringen – vind je hier. Vragen kun je ook mailen naar de Optocht Commissie via oc.kuussegatters.secr@gmail.com.

MM_optocht 3_600x400

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier