Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Info KinderMatinee en kaartverkoop MegaKuussebal

16 januari 2019

MegaKuussebal: kaartverkoop 3-dagenkaarten opgestart
Dit jaar organiseert de Jeugdcommissie van CV de Kuussegatters weer het MegaKuussebal voor kinderen van groep 7 tot en met 15 jaar. Zaterdag 2, maandag 4 en dinsdag 5 maart 2019 is sporthal de Bunders omgetoverd tot een echt ‘feestpaleis’. Dit paleis opent zijn deuren om 19.00 uur. Vanaf 22.00 uur kunt  open om de kinderen op te laten halen, met uitloopt tot 22.30 uur. Binnen is binnen; kinderen mogen alleen eerder weg als ze opgehaald worden door de ouders.

Kaarten voor het MegaKuussebal kosten aan de deur 4 euro per dag. Vanaf vrijdag 18 januari zijn ‘de 3-dagenkaarten’ te koop voor 10 euro per stuk bij Intertoys (Molenwieken 23; graag contant betalen), Knuvers Schoenen (De Bunders 148) en Het UITpunt (Markt 1). Alle entreeprijzen zijn inclusief garderobe.

KinderMatinee: ‘spelletjespret’ voor de jeugd van 2 tot en met 10 jaar
Dinsdag 5 maart vindt het KinderMatinee plaats. Dit spellenfestijn jaar in sporthal De Bunders start om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Kinderen vanaf 2 tot en met 10 jaar kunnen deze middag veel spelletjes spelen. Daarnaast kunnen zij ook geschminkt worden of zichzelf mooi maken met een echte glittertattoo. Met een volle spelletjeskaart kun je een lampion verdienen of iets lekkers. De lampion kun je gebruiken tijdens de lampionoptocht die ’s avonds plaatsvindt voor de Kuusverbranding. Een spelletjeskaart kost 3 euro.

MM_kindermatinee_1_600x397

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier