Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Info Jeugdoptocht 2017

11 februari 2017

Nog enkele weken: dan trekt de Jeugdoptocht onder aanvoering van Jeugdprins Sen d’n Urste weer door het centrum van Veghel. Het publiek langs de route kan dan genieten van en prachtige optocht, bestaande uit een bonte stoet wagens, loopgroepen en creatieve carnavalsindividuen.

Zaterdag 25 februari trekt de Jeugdoptocht door Kuussegat. Deze start om 13.30 uur vanaf het Stadhuisplein. De route loopt via de Meijerijstraat, de Molenstraat en de Deken van Miertstraat. De optocht eindigt op de Markt. Jeugdprins Sen d’n Urste voert de stoet aan en neemt aan het einde het defilé af. Het afgelopen jaar liepen bijna 1.000 deelnemers mee in de Jeugdoptocht en deden er 8 scholen mee. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in Keizersdrôme aan de Markt. Deze uitreiking vindt vermoedelijk rond 17:00 uur plaats. De prijzen bestaan uit Kuuskes, die speciaal voor deze Jeugdoptocht zijn gegoten. Dan worden ook de prijzen van de Maskeractie uitgereikt voor de mooiste maskers en etalages.

Belangrijke informatie over de optocht – zoals het inschrijfformulier, het optochtreglement, de 11 geboden en de chauffeurs-verklaring – vindt u op www.kuussegatters.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail dan naar de Optochtcommissie: oc.kuussegatters.secr@gmail.com .

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier