Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Laatste kaarten voor vrijdag en zaterdag

11 oktober 2019

De Koekbouw op de Noordkade in Veghel staat op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november in het teken van de Hofzittingen van CV de Kuussegatters. De kaartverkoop gaat snel: voor vrijdag en zaterdag zijn nog enkele kaarten te koop. Je kunt online je (combi)kaarten kopen op www.kuussegatters.nl .   

Belangstelling groot
Dit jaar kun je voor de eerste keer online de kaarten verkopen. Lars Gevers maakte dit slimme  systeem en licht toe: ‘Op onze site ga je naar de ticketverkoop. Je ziet meteen welke plaatsen nog beschikbaar zijn, kiest je plaatsen, betaalt via iDeal en krijgt meteen je e-tickets via mail. Kaarten kosten voor donderdag 15 euro voor de vrijdag en zaterdag 20 euro. Ook kun je ‘combi-kaarten‘ kopen voor donderdag/vrijdag of donderdag/zaterdag: de prijs van een combikaart is 25 euro.’

Beleef de donderdag…
De donderdag komt oo goed op gang maar heeft nog de meeste vrije plaatsen. Elk jaar blijkt dat dit een supergezellige avond is, die je eigenlijk niet mag missen. Alle artiesten staan lekker ‘op scherp’ omdat het dé première-avond is. De optredens zijn ‘top’: wat te denken van Camiel Stokkermans, die als tonproater een unieke combinatie laat zien van acteertalent en woordspelingen. Ook Berry Knapen heeft als buutreedner zijn sporen ruim verdiend. Met het afscheid van Prins Hannes d’n Derde en zijn Adjudanten Niels en Ad en de onthulling van het nieuwe Boerenbruidspaar zijn er de leuke traditionele momenten.

MM_hofzitting 2018_4_600x399

 

 

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier