Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Hofzitting vrijdag uitverkocht

4 oktober 2016

Op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 november a.s. vinden in de Koekbouw op de Noordkade de Hofzittingen van CV de Kuussegatters plaats. De kaartverkoop loopt goed. Zo goed dat de vrijdagavond al is uitverkocht. Voor de zittingen op donderdag en zaterdag zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Zaterdag 8 oktober heb je nog de mogelijkheid om die kaarten te kopen in de Gouden Leeuw van 12.00 tot 14.00 uur. Ben er snel bij want: ‘vol is vol’! Kaarten kosten € 17,50 per avond en € 12,50 voor 65+-ers.

Dit jaar ‘Hofzittingen in een nieuw jasje’: iedere avond met zijn eigen karakter in een zaal met een nieuw podium en een nieuwe opstelling.
Donderdag heeft als thema: ‘Kuussegat kletst erop los’, met drie onbetwiste ‘toppers in de ton’. Jan Strik uit Someren staat bijvoorbeeld in de Top 10 van de beste Brabantse Tonpraoters allertijden. Hij was 2 maal de beste Tonpraoter van Brabant. Frank Schrijen uit Boxmeer stond afgelopen jaar in de finale van het Brabants Kampioenschap en was al 5 keer publiekswinnaar. En tenslotte Berry Knapen uit Heeze, die in januari van dit jaar met de buut Berry K. uit H. Crimineel de titel Brabants Kampioen Tonpraoten 2016 in de wacht sleepte.
De vrijdagavond is uitverkocht, maar voor zaterdag – dé feestavond met als thema ‘Kuussegat loeit erop los’ – zijn nog wel kaarten. De artiesten van die avond weten hoe je het publiek op de banken krijgt! De OPA’s doen elke avond hun act én Afslag Veghel is dit jaar weer van de partij.

Informatie kaartverkoop
Yvonne Wierenga T. 0413 – 310 117

hz_poster-vrije-kaartverkoop_600x880

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier