Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Heel Veghel Zingt Mee verzet, géén Vaderdag Vlooienmarkt

7 mei 2021

De evenementen Heel Veghel Zingt Mee en de Vaderdag Vlooienmarkt gaan op zaterdag 19 en zondag 20 juni aanstaande niet door. Gelet op de geldende coronamaatregelen is dat volgens carnavalsvereniging de Kuussegatters niet mogelijk. Er wordt nu bekeken om in het weekend van 11 en 12 september, mits dan mogelijk, een alternatief programma te bieden.

Vanwege corona werd er vorig jaar een streep gezet door het succesvolle meezingfeest van de Kuussegatters op de Veghelse Markt en de traditionele vlooienmarkt, die samen met het Sint Barbaragilde wordt georganiseerd. Toen werd besloten om beide evenementen helemaal te schrappen van de agenda. Nu wordt er bekeken of het binnen de geldende maatregelen en voorwaarden vanuit de overheid wél mogelijk is om iets te organiseren.

De verantwoordelijke commissies van c.v. de Kuussegatters zijn met de horeca in overleg om in het eerste weekend ná de schoolvakanties op de Markt alsnog Heel Veghel Zingt Mee, de dienstenveiling en een braderie te organiseren. De Vaderdag Vlooienmarkt gaat dit jaar wederom definitief niet door. Over de precieze invulling van het weekend in september kan pas in een later stadium meer informatie en duidelijkheid worden gegeven.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier