Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Heel Veghel Zingt Mee komt terug

1 maart 2020
Na de ultragezellige première van vorig jaar maakt Veghel zich weer op om mee te zingen. Zaterdagavond 20 juni vindt op de Markt de tweede editie plaats van ‘Heel Veghel Zingt Mee’.

Ook nu maken de vijf kleurige café’s zich op om jou en je vrienden te verwelkomen. En jij bent er helemaal klaar voor, want je hebt je outfit aangepast op de kleuren van ‘jouw’ café. Na een warm welkom door je gastvrouw of gastheer neem jij met je medezangers plaats aan de lange tafels. Je bladert door je liederenbundel waarbij je weet dat jullie zangkwaliteiten op de proef zullen worden gesteld. Maar: je bent er klaar voor. Zou de Cantusband ook dit jaar weer openen met ons volkslied? En wie neemt de wisselbeker straks van Markzicht over als ‘het beste zangcafé van Veghel’? De ticketverkoop start woensdag 11 maart a.s. vanaf 20.00 uur.

Zing mee voor je café
De Cantusband is dit jaar ook van de partij. Aan het einde van de avond vorig jaar stond het al vast: ‘Als Veghel wil, dat we weer komen, dan komen we!’. Dat was wederzijds, dus ze dagen jou én je team op een positieve manier uit om het beste in jezelf naar boven te halen. Met eenvoudige regels: ‘zingen doe je samen’ en ‘proosten doe je samen!’ De presentator en band zorgen ervoor dat die regels worden nageleefd. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om je stem te smeren bij Abbey Road, Tadaa!, Fellows&Friends, ‘t Hart van Veghel en Markzicht.

Tickets
Met een ticket van 5 euro heb je recht op een plek aan een van de zangtafels bij jouw café. Tickets koop je vanaf woensdag 11 maart a.s. online via https://www.ticketkantoor.nl/shop/HVZM. Op de site geef je aan hoeveel kaarten je wilt bestellen, betaalt via iDeal en print je tickets uit.

Zaterdag 20 juni zijn vanaf 19.00 uur de ticketinnamepunten open. Vanaf 18.00 uur kun je al consumptiebonnen kopen op de Markt. Met een ticket krijg je een sjaal in je cafékleur én een liederenboek met alle teksten. Mocht je toevallig de tekst van een nummer niet uit je hoofd kennen, dan is dat boek dé oplossing! Neem plaats aan je tafel en het zingen kan beginnen!

Info
Alle info over ‘Heel Veghel Zingt Mee’ vind je op de site www.veghelzingtmee.nl. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, like dan de Facebook-pagina.

Tweede editie HVZM
De horeca op de Markt en een aantal enthousiastelingen van CV de Kuussegatters waren positief verrast door de mooie belangstelling voor dit nieuwe evenement. Erica van Wees en Twan Sigmans daarover: ‘Vorig jaar waren we overdag bezig met onze voorbereidingen: de lange tafels werden opgebouwd en ieder café droeg zijn steentje bij in de aankleding. Toen aan het begin van de avond de kleurrijke zangers binnendruppelden, voelden we met ons organiserend clubje dat dit wel eens een heel bijzonder avond zou kunnen worden. En dat werd het! Met veel energie zijn we daarom samen met de horeca bezig geweest om ook de tweede editie van de grond te trekken. Dit jaar maken we de terrassen groter en de Markt alleen toegankelijk voor bezoekers met een ticket. Zingen, lekker los gaan én na de ontknoping van de zangcompetitie nog een leuke artiest bij het ‘nabieren’. We hebben nu al zin in om dan weer alle zangers te ontmoeten!’

De Cantusband
Overal waar de Cantusband verschijnt, staat de tent in korte tijd helemaal op z’n kop. Lange tafels, tekstbundels, een lekker biertje, een grote liveband met de aller-aanstekelijkste meezingers allertijden. De Cantusband speelt elk jaar voor duizenden studenten tijdens de grootste cantussen van Nederland, onder meer bij de TOP-week in Tilburg en de INKOM in Maastricht. Verder spelen ze het hele jaar door in tenten en zalen, op kermissen, Oktoberfesten, festivals, sporttoernooien en bedrijfsfeesten. Alle info vind je op www.decantusband.nl.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier