Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Halfvastenoptocht Kuussegat definitief afgelast

12 maart 2020

De Halfvastenoptocht door Kuussegat, die gepland stond voor zondag 22 maart, gaat definitief niet door. Dit naar aanleiding van maatregelen die de regering vandaag heeft genomen vanwege het coronavirus. Daarbij wordt onder meer aangegeven dat evenementen met meer dan 100 personen dienen te worden afgelast.  

Vanwege het slechte weer was de grote optocht van Kuussegat op zondag 23 februari al uitgesteld tot zondag 22 maart. Er komt géén alternatieve datum en daarmee is er voor het eerst in de 52-jarige geschiedenis van de Kuussegatters een carnavalsjaar zonder optocht.

Het bestuur van carnavalsvereniging De Kuussegatters wil iedereen bedanken die zich vooraf op wat voor manier dan ook heeft ingezet voor de optocht. Dat geldt voor wagenbouwers, loopgroepen en de paren en individuelen die de afgelopen maanden druk in de weer zijn geweest om zich optimaal te kunnen presenteren, maar zeker ook de Optochtcommissie en de plaatselijke horeca die alles hebben gedaan voor een optimale voorbereiding.  Met veel plezier kijken de Kuussegatters nu al uit naar de grote optocht van zondag 14 februari 2021.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier