Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Full Moon Party 0.0 met StukTV en DJ Bootygo

19 februari 2019

Vrijdag 1 maart 2019: de 6e editie van Full Moon Party 0.0 in Keizersdrôme met twee topartiesten: StukTV en DJ Bootygo. Voor dit alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Zorg dat je er – op tijd – bij bent en koop nu je kaarten. Jeugdleden van CV de Kuussegatters krijgen korting op hun kaart.   

StukTV & DJ Bootygo
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de 3 mannen van StukTV: het mega-succesvolle YouTube-kanaal met meer dan 2 miljoen abonnees. Maar StukTV is méér dan alleen afleveringen op YouTube. Ze hebben hun eigen platenlabel en als DJ breken ze alle clubs, kroegen,  zalen en evenementen met hun eigen muziek tot de grond toe af.

MM_StukTV-1_600x337

DJ Bootygo draait heerlijke ‘guilty pleasures’ in een moombahton-jasje. Hij is op veel feesten en festivals – wat dacht je van Festyland – een graag geziene DJ, met veel energie die hij graag met jullie deelt.

MM_DJ Bootygo_600x599

Kaartverkoop
Kaarten kosten 10 euro per avond (incl. garderobe & consumptie) en zijn te koop bij UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Wees er snel bij want ‘uitverkocht = op’. Resterende kaarten zijn op 1 maart voor 12,50 euro te koop aan de deur.
Jeugdleden van de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap. Als jeugdlid krijg je bij Outfit 2,50 euro korting op je kaart en betaal je dus 7,50 in plaats van 10 euro. Als je nu lid wordt, profiteer je meteen van de voordelen. Op www.kuussegatters.nl vind je onder ‘Lid worden’ alle info over het jeugdlidmaatschap.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier