Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Frans Schilder Verdienstelijk Veghelaar 2016 Jong Kuussegat

9 januari 2016

Ieder jaar huldigt de Jeugdprins van Kuussegat een vrijwilliger die zich in het bijzonder voor de Veghelse jeugd heeft ingespannen. Dit jaar is de altijd enthousiaste Frans Schilder deze eer te beurt gevallen.

VV_frans schilders_2016_600x495

Frans is iemand die niet het spotlicht op zoekt, maar enorm veel werk verzet met name bij Basketbalvereniging Attacus. Al jaren zet hij zich in om kinderen met veel plezier te laten sporten en naar hun vermogen de beste prestaties te laten neer zetten. Vanaf de start is hij betrokken bij de organisatie van de scholentoernooien en sportkennismakingsweken, waarbij niet-sportende kinderen de gelegenheid krijgen om kennis te maken met sporten en te zien hoeveel plezier men hieraan kan beleven.
Ook is Frans altijd enthousiast bezig met nieuwe initiatieven, zoals de succesvolle ‘Final Buzzer Celebration’, hulp bij het opzetten van het G-team en de oprichting van het ‘Under 99 Team’ voor ouders en volwassenen.

Frans heeft het vrijwilligerswerk niet van een vreemde: in 1973 werd zijn vader door de Kuussegatters al gehuldigd als verdienstelijk Veghelaar. In zijn eigen woorden: ‘Het leuke van vrijwilliger bij een vereniging is, dat je veel mensen tegenkomt en dan met mensen iets voor elkaar weet te krijgen!’

Tijdens de receptie van Jeugdprins Ryan d’n Urste op zaterdag 23 januari in de Stapperij wordt Frans om 15.50 uur is gehuldigd als Verdienstelijk Veghelaar.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier