Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Feesten voor de jeugd van Kuussegat

11 februari 2020

MegaKuussebal: zaterdag 22, maandag 24 én dinsdag 25 februari
Bij dit grootste jeugdcarnavalsfeest van Veghel voor kinderen vanaf groep 7 zijn alle kinderen uit Kuussegat en de omliggende dorpen welkom. In sporthal de Bunders gaat drie avonden het dak eraf: de  DJ’s verzorgen de muziek en draaien de verzoeknummers van de kids. Deze avonden duren van 19.00 tot 22.30 uur en staan garant voor een écht, groot knallend carnavalsfeest!
De Jeugdcommissie en veel vrijwilligers, die zorgen voor een goed verloop, staan de hele avond voor uw kind klaar.

Kaarten voor het MegaKuussebal kosten aan de deur 4 euro per avond. 3-dagenkaarten zijn te koop voor 10 euro bij Intertoys, Knuvers en UITpunt én op zaterdagavond 22 februari ook aan de kassa..

KinderMatinee: ‘spelletjespret’ op dinsdag 25 februari
Voor de allerkleinste Kuuskes is er op dinsdagmiddag een spelletjesmiddag van 13.30 tot 17.00 uur in sporthal de Bunders. Jeugdprins Milan d’n Urste komt langs met zijn Raad van Elluf, Dansmariekes en Kuussebloazers.

Voor 3 euro kun je een kaart kopen en onder begeleiding van een ouder of verzorger spelletjes doen. Na afloop van hun spelletjesronde mogen de kinderen een lampion of snoepzak uitkiezen. Die lampion kun je diezelfde avond gebruiken om mee te lopen met de Lampionnenoptocht die om 18.45 uur start op de Markt. Lampionnen zijn ook los te koop tijdens het KinderMatinee en voorafgaand aan de lampionoptocht.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier