Op dit moment staan er geen evenementen gepland

13 januari 2018: Dubbel Carnaval in de Koekbouw

7 januari 2018

Zaterdag 13 januari staat de Koekbouw de hele dag in het teken van Carnaval. ’s Middags met een spetterende Jeugdhofzitting met het thema ‘Sport & Spel’ waar onder andere de nieuwe Jeugdprins en zijn Adjudanten worden onthuld. ’s Avonds houdt prins Jess d’n Urste van Kuussegat zijn receptiefeestje in de Koekbouw aan de Noordkade.

Jeugdhofzitting: spetterend feestje!
Zaterdagmiddag 13.00 uur gaan de deuren open van Koekbouw en om 13.30 uur begint de show die in het teken staat van ‘Sport & Spel’. Hoogtepunten in het programma zijn de onthullingen van de nieuwe Jeugdprins, Adjudanten, Hofnar én het Jeugdboerenbruidspaar. Met de optredens van vele Veghelse scholen, zangers en dansverenigingen, scholen en zangers, zoals Tuimelkids, Basisschool ‘t Heibosch, GTV Educa,  Phoenix Dans en JB Dance Centre wordt dit een gezellig, sportief feestje!

Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar op bij Knuvers Schoen & Voetcentrum (De Bunders 148), Intertoys (Molenwieken 23) en UITpunt (Markt 1). Wees er op tijd bij, want ‘vol = vol’.

MM_foto jeugdhofzitting-3_600x464

De Prins Ontvangt
Iedereen uit Wie onze Prins Jess d’n Urste wil feliciteren, is zaterdag 13 januari van harte welkom in de Koekbouw aan de Noordkade in Veghel. Vanaf 19.00 uur is er een officieel gedeelte met felcitaties op het podium. Na die officiële felicitaties start rond half negen die avond een spetterend feest waarop iedereen van harte welkom is. Veghelse blaaskapellen en de band ‘Hottub Heroes’ zorgen ervoor dat er die avond nog tot in de late uurtjes gefeest kan worden. Kaarten kopen is niet nodig: de entree is gratis!

MM_deprinsontvangt_1_600x412

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier