Op dit moment staan er geen evenementen gepland

De Prins Ontvangt

8 januari 2020

Zaterdag 11 januari houdt prins Robert d’n Twidde van Kuussegat zijn ‘receptiefeestje’ in de Koekbouw aan de Noordkade. Iedereen, die de prins wil feliciteren óf zin heeft in een gezellig feestje, is welkom op deze spetterende avond. Traditiegetrouw zijn ook de carnavalsverenigingen uit de regio Veghel van de partij. Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze gezellige feestavond die om 21.00 uur in de Koekbouw begint. De toegang is gratis.

Tijdens ‘De Prins Ontvangt’ op zaterdagavond 11 januari kan iedereen uit Veghel en omstreken Prins Robert d’n Twidde en zijn Adjudanten Marc en Patrick feliciteren. Een soort van receptie dus maar dan anders: niet officieel, vooral lekker feesten!

De avond wordt geopend door blaaskapel ’t Kumt en ook Dubent treedt op. De Eindhovense band Eighty-Eight brengt een energieke show waarin actuele hits in hoog tempo afwisselen met lekkere nummers uit het verleden. Dansbare en meezingbare nummers met meerstemmige zang, een strak combo en echte blazers. Het dak moet eraf! Tenslotte laat ook zanger Etienne Alvares horen wat hij in huis heeft.
Carnavalsverenigingen uit de regio Veghel met hun Prinsen en gevolg zijn graag van de partij omdat ze een gezellig feest in Kuussegat niet willen missen.
De toegang is gratis.

 

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier