Op dit moment staan er geen evenementen gepland

De Prins Ontvangt

28 november 2016

Zaterdag 14 januari houdt prins Robert d’n Urste van Kuussegat zijn ‘receptiefeestje’ in de Koekbouw aan de Noordkade. Iedereen, die de prins wil feciliteren óf zin heeft in een gezellig feestje, is welkom op deze spetterende avond. Traditiegetrouw zijn ook de carnavalsverenigingen uit de regio Veghel van de partij. Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze gezellige feestavond die om 21.00 uur in de Koekbouw begint. De toegang is gratis.

Tijdens ‘De Prins Ontvangt’ op zaterdagavond 14 januari kan iedereen uit Veghel en omstreken Prins Robert d’n Urste en zijn Adjudanten Jan en Nico feliciteren. Een soort van receptie dus, maar dan heel anders: niet officieel, vooral lekker feesten! Dit evenement bestaat alweer enkele jaren en trekt ieder jaar meer bezoekers. Ook de carnavalsverenigingen uit de regio Veghel komen met hun Prinsen en gevolg naar deze happening. Zij zijn graag van de partij omdat ze een gezellig feest in Kuussegat niet willen missen.

Wil je als vereniging, club of individu de Prins feliciteren tussen 19.00 en 21.00 uur? Meld je dan vooraf aan bij de Evenementen Commisse via evenementen@kuussegatters.nl.

Hoofdact van de avond is de band ‘De Fik Erin’. Deze jonge Nederlandstalige up tempo band zette enkele jaren geleden de Koekbouw al op zijn kop met hun mix van ska, folk en een vleugje rock ’n roll. Ze hebben een enorm breed repertoire – van top 40 hits tot Nederlandstalige meezingers – en bespelen het publiek met hun vrolijke en opbeurende teksten en melodielijnen. Alles draait om de combinatie: ‘Gezelligheid en Kwaliteit’!

mm_de-fik-erin_600x480

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier