Op dit moment staan er geen evenementen gepland

De Prins Ontvangt

4 januari 2016

Iedereen uit Veghel en omstreken heeft bij ‘De Prins Ontvangt’ de kans om Prins Tinus d’n Twidde en zijn Adjudanten Emiel en Ivo te feliciteren. Een soort van receptie dus, maar dan anders: niet officieel, maar vooral lekker feesten!

Vanaf 21.00 uur zijn de deuren van de Koekbouw aan de Noordkade geopend voor een gratis toegankelijk programma. Diverse blaaskapellen spelen erop los. De carnavalsverenigingen uit de kerkdorpen van Veghel komen met hun Prinsen en gevolg naar deze happening. Zij zijn graag van de partij omdat ze een gezellig feest in Kuussegat niet willen missen.

Als hoofdact treedt die avond ‘You and Me’ op. Ieder optreden van deze vermaarde band is een succes, omdat zij inspelen op de wensen van hun publiek met een enorm breed repertoire: van top 40 hits tot Nederlandstalige meezingers.

Dat totaal zorgt voor een lekkere carnavalsstemming. De Evenementen Commissie van CV de Kussegatters is de organisator van deze avond en zij hopen op heel veel bezoekers op dit feestje van Prins Tinus!

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier