Op dit moment staan er geen evenementen gepland

‘De Muzikantenpool’: voor muzikanten met een groot carnavalshart

10 oktober 2017

Voor het opzetten van een flexibele muzikantenpool zijn wij, CV de Kuussegatters, op zoek naar muzikanten die het super vinden om voor én tijdens carnaval muziek te maken. Het gaat hier niet over het oprichten van een eigen hofkapel, maar over een ‘muzikantenpool’. Wat we daarmee bedoelen leggen we hieronder graag uit. Belangstellenden zijn van harte welkom de informatiebijeenkomst op zaterdag 21 oktober 2017 om 16:00 uur bij Bons Autoschade NCB-laan 121 in Veghel. Voor nadere info kun je ook bellen of mailen met Jos Verwegen.

Houd er de muziek maar in!
CV de Kuussegatters maakt al jaren dankbaar gebruik van Veghelse blaaskapellen tijdens officiële optredens. Helaas blijkt dat er steeds minder blaaskapellen overblijven. Ook wordt het door de drukke agenda’s voor de resterende kapellen lastig om altijd voldoende bezetting te hebben.

Wat houdt de Muzikantenpool in?
Samen met alle muzikale Kuussen en Kuussinnen willen we ervoor zorgen dat de Prins en zijn Adjudanten overal ondersteund worden door live-muziek. Daarom willen we de ‘muzikantenpool’ oprichten: vanuit deze pool kan een bestaande blaaskapel extra mensen inzetten om toch voldoende bezet te zijn. Of vanuit de pool kan een volledige bezetting worden samengesteld om de Prins met zijn gevolg te begeleiden.

Heb je belangstelling…
Heb je interesse of vragen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 21 oktober 2017 om 16:00 uur bij Bons Autoschade NCB-laan 121 in Veghel. Heb je vooraf al vragen, dan kan je mailen of bellen met Jos Verwegen (E: josverwegen@hotmail.com / M. 06-1828 7068).

Met carnavaleske groet, namens C.V. de Kuussegatters,
Rudy van den Elzen, Patrick van Uden en Jos Verwegen

MM_kapel

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier