Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Boerenbruidspaar 2019: Jan en Margriet van der Linden

8 november 2018

Donderdag 8 november zijn tijdens de eerste Hofzittingsavond van CV de Kuussegatters Jan en Margriet van der Linden als het nieuwe Boerenbruidspaar onthuld. Mari en Clementine de Koning zijn hun getuigen.  

MM_boerenbruidspaar 2019_600x400

Boerenbruidspaar
Jan en Margriet van der Linden zijn het Boerenbruidspaar van dit jaar. Jan is de zoon van loonwerker Toon en Marie van der Linden-Vissers. Als echte Veghelaar is hij getrouwd met Margriet Raaijmakers, die als dochter van een loonwerker is geboren en getogen in Heikrikkeldorp. Het boerenleven neemt bij hen een belangrijke plaats in.
Margriet is een fanatiek sportster en geniet van de vele sociale contacten. Jan houd vooral van alles wat voortbewogen wordt met een verbrandingsmotor en specifiek de motorsport. Ook is hij trots op zijn koetjes. Samen hebben we een zoon, Tom, die graag een balletje trapt bij Blauw Geel. Hij brengt ook menig uurtjes in de kantine door om over voetbalzaken te praten.
Jan, Margriet en Tom werken met hun drietjes in hun zaak die bestaat uit handel en transport in organische restproducten uit de food- & feed-industrie. Kortom: wat Bob Hutten niet meer kan gebruiken is bij hen welkom voor onder andere de opwekking van groene stroom.

Getuigen 
Mari en Clementine de Koning zijn de getuigen van Jan en Margriet. Zij wonen aan het Moerven, hebben 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Inmiddels zijn ze al 41 jaar gelukkig getrouwd. Hun hobby’s zijn wandelen, fietsen, fitnessen, op vakantie gaan naar hun appartement in Spanje en natuurlijk genieten van hun kleinkinderen.
Mari is als een echte Heikrikkel geboren en opgegroeid in Mariaheide. Jarenlang was hij werkzaam in de bouwmateriaalhandel. Later is hij als zelfstandig ondernemer een steenhandel begonnen met een showroom in Erp. Inmiddels is Mari aan het afbouwen om samen met Clementine van hun vrije tijd te kunnen genieten.
Clementine is een echte Kuus: geboren en getogen in Veghel. 1 november is Clementine met vervoegd pensioen. Daarvoor was ze werkzaam op de Taalvijver, een schakelklas voor kinderen die nog geen Nederlands spreken.

Boerenbruiloft
Op carnavalsdinsdag 5 maart 2019 worden Jan en Margriet in de onecht verbonden. Vanaf 9.45 uur is iedereen van harte welkom in het Oude Raadhuis op de Markt in Veghel. Om 10.30 uur vertrekken ze samen met het Jeugdboerenbruidspaar en getuigen in optocht naar onze feestzaal. Iedereen is welkom om dit mee te maken!

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier