Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Boerenbruidspaar 2016: Henny en Jeanette Leenders

19 november 2015

Donderdag 19 november zijn tijdens de eerste Hofzittingsavond van CV de Kuussegatters Henny en Jeannette Leenders-Van Doorn onthuld als het nieuwe Boerenbruidspaar. Gaudens en Egie Verhoeven-Tielemans zijn hun getuigen.

BB_boerenbruidspaar getuigen_2016_600x400

Boerenbruidspaar
Henny en Jeannette Leenders – van Doorn wonen samen met hun 3 kinderen Stef (21), Jeske (19) en Ruud (17) in ’t mooie Dorshout op de plek waar Jeannette 50 jaar geleden geboren is. Zij zijn inmiddels 26 jaar getrouwd. Henny (53) werkt als technical engineer bij de KMWE in Eindhoven. Jeannette (50) heeft thuis een eigen praktijk voor voetreflexzone-therapie.
In z’n vrije tijd gaat Henny graag zaalvoetballen en is hij actief in het bestuur van Buurtvereniging ‘Dorshout’. Deze bruisende buurtvereniging organiseert veel leuke activiteiten. Ook regelt hij met enthousiasme feestjes bij mensen thuis. Jeannette zingt al 15 jaar bij Popkoor Transparant wat altijd met gezelligheid gepaard gaat. Verder gaat ze al jaren 2x per week stevig wandelen met buurvrouwen en 1x per week fanatiek steppen bij de sportschool.

Samen houden zij wel van een feestje, of liever nog van véél feestjes: ‘We vieren graag alles wat er te vieren valt, daar hoort carnaval natuurlijk ook bij. Dat wij gevraagd zijn als Boerenbruidspaar zien wij als een unieke kans om de carnaval in Veghel eens van een andere kant mee te maken. Samen met onze getuigen Egie en Gaud hebben we er enorm zin in! Wij kunnen ons dan ook helemaal vinden in het motto van carnaval 2016: ‘Feesten als ’t kan, dat doen we keer op keer, telkens vinden wij, ‘t smoakt noar meer!!”

Getuigen
Gaudens en Egie Verhoeven-Tielemans: zo zijn de getuigen van het Boerenbruidspaar vermeld bij de burgerlijke stand van Kuussegat. Gaudens staat in het dagelijkse leven beter bekend als Gaud Verhoeven. Als zoon van Antoon en Anna Verhoeven werd hij 51 jaar geleden als rasechte Kuus geboren op d’n Heuvel. Egie is eveneens een rasechte Kuussin. Zij werd 51 jaar geleden geboren op Dorshout als dochter van Martien en Mien Tielemans.

Al vele jaren is Gaud werkzaam bij Goossens meubelen. Heel Nederland doorkruist hij om bij klanten service te verlenen aan meubels. Op sportief gebied is Gaud actief bij Blauw Geel 14. Ook in de zaal wil hij graag een balletje trappen bij de dinsdagavond voetballers. Hij hoopt altijd op strenge winters zodat hij zijn voetbalschoenen in kan wisselen voor schaatsen. Ook in het bestuur van Wijkvereniging “t Ven- Hazelberg’ is Gaud actief. Egie heeft haar eigen creatieve bedrijf BloemBelevingEgie. Haar werkzaamheden bestaan vooral uit het geven van creatieve bloemgerelateerde workshops en cursussen. Daarnaast is Egie bloemiste bij Intratuin Veghel, waar ze vooral werkzaam is op de snijbloemenafdeling. Ze zijn 27 jaar getrouwd en hebben drie kinderen, Jordi (21), Wido (19) en een dochter Gidi (17) en wonen wij op het Hazelberg in Veghel.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier