Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Zin om carnaval te vieren met ons?

31 mei 2018

Audities Jeugdcarnaval 2018-2019

Voor het komende carnavalsseizoen is de Jeugdcommissie van CV de Kuussegatters op zoek naar nieuwe leden voor het Jeugdbusvolk. Zit jij komend schooljaar in Groep 7, hou je van een feestje én kun jij goed de polonaise lopen? Dan zijn ze op zoek naar jou! Lees dan snel verder en meld je aan!

MM_jeugdbusvolk totaal_600x400

Jeugdbusvolk – Het Jeugdbusvolk van CV De Kuussegatters bestaat uit de Jeugdprins, Adjudanten en Hofnar, de Jeugdraad van Elluf, de Dansmariekes en hofkapel De Kuussebloazers. Onder begeleiding van de Jeugdcommissie gaat deze grote groep langs verschillende feesten. Ze treden ook op tijdens de Jeugdhofzitting en rijden tijdens de carnaval mee in de optocht.

Raad van Elluf – Jongens, die weten hoe ze een feestje kunnen bouwen én uit hun dak kunnen gaan tijdens de carnaval, kunnen zich aanmelden voor de Raad van Elluf via jeugdraadvanelluf@kuussegatters.nl. Tessa neemt dan contact met je op. Met hun spectaculaire act en stoere haka kun je ze niet missen tijdens de carnaval. Hiervoor oefenen ze hard op maandagavond.

Dansmariekes – Meiden, die het leuk vinden om te dansen en vooral veel plezier willen maken tijdens carnaval, worden gezocht voor de Dansmariekes. Herken jij je hierin? Meld je aan via  dansmariekes.jeugd.kuussegat@hotmail.com. Maureen of Isa nemen dan contact met je op. De dansmariekes gaan trainen op dinsdagavond voor twee dansen tijdens de carnaval.

Tussengroep – De Tussengroep zoekt twee enthousiaste dames die komend carnaval seizoen 12 of 13 jaar zijn. De Tussengroep is de groep dansmariekes tussen de jeugd- en grote dansmariekes Ze hebben hun eigen dans en doen ook mee met de showdans tijdens de zittingen. Tijdens de carnaval gaan ze met het Jeugdbusvolk op stap. Je kunt je aanmelden via dansmariekes.jeugd.kuussegat@hotmail.com. Maureen of Isa nemen dan contact met je.

MM_jeugd dansmariekes compleet_2_600x400

Audities
De auditie voor de Raad van Elluf is op maandag 11 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur, voor de Dansmariekes op dinsdag 12 juni van 19.00 uur tot 20.30 uur en voor de Tussengroep op woensdag 13 juni op een tijdstip dat afhankelijk is van het aantal aanmeldingen. Alle audities vinden plaats op Basisschool ’t Heibosch Lookveld 1 Veghel.

MM_poster audities jeugd_25052018_600x847

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier