Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Meld je aan voor Loeiersfestijn in de feesttent

16 oktober 2019

Zaterdag 25 januari is het weer zo ver. LOEIERSFESTIJN 2020 staat op het programma!

Dit jaar mogen wij aankondigen dat het Loeiersfestijn plaatsvindt in een heuse feesttent. En die feesttent staat niet zomaar ergens: hij wordt namelijk aan Fellows & Friends geplaatst. Dat biedt de garantie dat het ook dit jaar een knalfeestje wordt. We kunnen met zekerheid zeggen dat we MI GEMAK UIT ONS DAK gaan op deze avond!!

Maak een tof nummer en zorg zelf voor de begeleiding: dit mag live zijn of instrumentaal. Het moet natuurlijk een eigen geschreven tekst zijn die jullie ten gehore gaan brengen. Wanneer het jullie lukt om de jury te overtuigen met jullie nieuwe hit, dan wordt dit de carnavalskraker 2020 van Veghel. Naast dat je de felbegeerde titel van het Loeiersfestijn wint, neem je ook daadwerkelijk het winnende nummer op. De hele carnaval wordt dit winnende nummer plat gedraaid in de kroegen van Veghel!

Daarnaast maken we bekend dat je – wanneer je in de prijzen valt – dit jaar bonnen kunt winnen. Deze bonnen kun je de gehele carnaval in Veghel besteden. Dat is toch een leuke bijkomstigheid, vind je niet?!

We hopen natuurlijk weer op zoveel mogelijk aanmeldingen. Meld je uiterlijk voor 1 december 2019 aan via loeiersfestijn@kuussegatters.nl

Met carnavaleske groet, de Loeiersfestijn commissie
Marjolein Rombout, Roos van de Louw, Romy Danse, Eric Stoof, Luc Vermeulen en Dirk Bons

MM_flyer loeiersfestijn (zonder 2.0)_600x845

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier