Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Mega Prinsenfeest

21 februari 2022

๐—ข๐—ผ๐—ธ ๐— ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐˜‚๐—บ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ธ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ.

C.v. de Kuussegatters komen met een Mega Prinsenfeest op zondag 27 februari. Naast de Full Moon Party op vrijdag- en zaterdagavond is de Podiumzaal op de Noordkade ook geboekt voor een leuke carnavalsactiviteit voor basisschool kinderen. Het Mega Prinsenfeest. Het feest zal zondag losbarsten van 19.00 tot 22.00 uur. Kaartverkoop start maandagavond om 19.00 uur via www.kuussegatters.nl.

Heb jij ook zin in een gaaf feestje? Trommel dan al je vriendjes en vriendinnetjes op voor dit knalfeest! Want dit jaar vieren we geen Mega Kuussenbal maar een Mega Prinsenfeest. Ook carnavallen we op een nieuwe locatie. Het Mega Prinsenfeest wordt dit jaar niet in Sporthal de Bunders gevierd maar in de Podiumzaal op de Noordkade. Bij dit grootste jeugdcarnavalsfeest van Veghel verzorgen de DJโ€™s de muziek en draaien de verzoeknummers van de kids.

De jeugdcommissie en heel veel vrijwilligers zorgen ervoor dat alles goed verloopt en staan de hele avond voor alle kinderen klaar. De kaartverkoop start op maandag 21 februari vanaf 19.00 uur via www.kuussegatters.nl. Een kaartje kost โ‚ฌ5,- (incl. garderobe). Het Mega Prinsenfeest duurt van 19.00 tot 22.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van groep 7 en met een maximale leeftijd van 13 jaar.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier