Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Vlooienmarktcommissie

CO_vlooienmarktcie_600x448

Voorzitter: Antoine de Visser
Penningmeester: Ronald Rooijakkers
Notulist: Thea Guns
Patrick van Uden, Jolanda van den Biggelaar, Pieter Kemps, Twan Sigmans

De Vlooienmarktcommissie is te bereiken via e-mail: vlooienmarkt@kuussegatters.nl.

Niet meer weg te denken uit het Veghelse straatbeeld op Vaderdag is de jaarlijkse VVV ofwel Veghel Vaderdag Vlooienmarkt. Het evenement wordt georganiseerd door een commissie van CV De Kuussegatters in nauwe samenwerking met het Sint Barbaragilde.
Elk jaar opnieuw is de VVV een succesverhaal. De marktkramen zijn in no-time verhuurd en vlooienmarktterrein ziet doorgaans zwart van de mensen. Als om 09.00 uur de poorten open gaan zijn er al talrijke ‘echte vlooienmarktbezoekers’ aanwezig. Op zoek naar dat ene voorwerp dat ze al jaren op hun lijstje hebben staan en waarvoor ze er vroeg bij moeten zijn. Gedurende de dag komen ook vele bezoekers gewoon een kijkje nemen of sfeer proeven. Gezelligheid troef tijdens de VVV, ook door de muzikale omlijsting van de kapellen én de gelegenheid om elkaar weer eens op een andere manier te ontmoeten.
Vele Veghelse bedrijven en middenstanders ondersteunen deze dag. Enerzijds door het beschikbaar stellen van materialen, anderzijds door het aanbieden van diensten voor de dienstenveiling.

Ook komend jaar zullen weer talrijke Veghelaren, Kuussen en Kuussinnen, langskomen om een of meerdere diensten in de wacht te slepen. Wie de VVV wel eens bezocht heeft, weet dat fanatiek bieden en hilarische reacties hand in hand gaan. Daarnaast vinden velen het een mooie manier om CV de Kuussegatters te ondersteunen. Daarvoor natuurlijk onze hartelijke dank!

Kraamhuurders, bedrijfsleven, middenstanders, publiek, gildebroeders en dienstenkopers: noteer de datum van de Veghel Vaderdag Vlooienmarkt alvast in uw agenda. Tot dan!!

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier