Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Sponsorcommissie

CO_sponsor_2017

Marco Bons, Ben van de Meerakker, Roel van den Boogaard (voorzitter), Henk van de Burgt, Angeline van den Broek (secretariaat), Jan van Leur, Olga Jansen.

Eén van de belangrijke pilaren waar CV de Kuussegatters op drijft zijn bijdragen van diverse sponsoren. Door het schenken van middelen en/of hun financiële bijdrage kan CV de Kuussegatters elk jaar weer de diverse activiteiten organiseren. Wij zijn onze sponsoren dan ook zeer dankbaar voor hun bijdragen!

Al jaren hebben we binnen de vereniging een sponsorcommissie. De sponsorcommissie houdt zich bezig met het werven, onderhouden en verder uitbreiden van de sponsoren van CV de Kuussegatters. Het gaat hierbij dus zowel om het onderhouden van de relatie met de sponsoren als acquisitie.

Contact opnemen met één van deze leden kan altijd via sponsors@kuussegatters.nl. Ook voor informatie-aanvragen met betrekking tot de sponsorpakketten, advertentiemogelijkheden en sponsorgerelateerde activiteiten kunt u ons via deze weg bereiken. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk contact met u opgenomen wordt.

Bij deze bedanken wij al onze sponsoren en hopen u een keer tijdens een carnavalsactiviteit tegen te komen zodat we samen kunnen genieten van ons mooie Kuussegat.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier