Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Miscommissie

Ieder jaar is het weer een drukte van belang voor de jaarlijkse Carnavalsmis begint. Zo’n 900 Kuussen en Kuussinnen lopen dan richting Sint Lambertuskerk.

Voordat de mis begint is er achter de schermen al veel werk verzet. Zo zijn de muzikanten en zangers al weken aan het repeteren om hun muziek zo mooi mogelijk te laten klinken. De Dansmariekes zijn druk bezig om hun beste beentje voor te zetten. Met pastoraal medewerker Martin Post belegt de commissie een avond om de inhoud van de mis door te nemen waarbij zij proberen altijd het motto te laten over komen.

In januari komen de Prins en de Adjudanten bij pastoor Smulders op bezoek om de laatste dingen door te nemen, zoals de preek van de Prins en de lezingen van de Jeugdprins en de Adjudanten. Op carnavalszaterdag is na de generale repetitie iedereen klaar voor de viering.
Uit de reacties blijkt dat de viering op de aanwezigen veel indruk maakt: ‘Zo’n Carnavalsmis is een mooi moment van ‘samen vieren’ op een bijzondere manier’.

De Mis Commissie bestaat uit:
Voorzitter: Marc Tooten
Karin Kuijpers
Bart Lammers
John van den Tillaart

De Mis Commissie is te bereiken via e-mail: miscommissie@kuussegatters.nl

Kuusseloeiers
In 2019 is het voor het eerst een gelegenheidskoor opgericht om de carnavalsmis muzikaal te ondersteunen. De “Kuusseloeiers” zijn echt een gelegenheidskoor, de club wordt na de mis namelijk weer ontbonden om in November weer te worden geactiveerd.

Deelname aan dit koor is voor iedereen toegankelijk. Vind je het leuk om een keer mee te zingen, dan kun je je hiervoor opgeven via de mail: miscommissie@kuussegatters.nl

MM_kuusseloeiers 2019_600x292

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier