Volgend Evenement:
Hofzittingen 2021: 19 november 2021

Hofzittingen 2021 De Koekbouw op de Noordkade in Veghel staat…

NAAR EVENEMENT

Kuussekroam

Meer betrokkenheid bij het Veghelse carnaval en de vereniging: dankzij  de ‘Kuussekroam’

‘We organiseren veel voor carnavalvierend Veghel. Toch willen we graag dat veel meer Veghelaren zich betrokken gaan voelen bij het Veghelse carnaval en de vereniging’. Zo ontstond het idee van een Kuussekroam: een rijdende Kuussewagen die op alle Veghelse evenementen en in het Veghelse centrum te zien zal zijn.

Iedereen kan er de leukste Kuussegadgets aanschaffen zoals vlaggen, sjaals, cd’s en speldjes, waarmee Kuussen hun huis en zichzelf kunnen versieren met carnaval. Ook kunnen er kaartjes voor de verschillende Kuussegatse evenementen worden gekocht. “Natuurlijk geven we graag informatie over het lidmaatschap van de vereniging. Eigenlijk komen we dus naar de Veghelaren toe om iedereen de kans te geven om kennis te maken met het Veghelse carnaval.”

We zijn dat veel Veghelse ondernemingen C.V. de Kuussegatters een warm hart toedragen. Ook BK Sneltransport wilde graag iets doen en besloot de Kuussekroam te schenken. Paul Bouwmeester, directeur van BK Sneltransport, overhandigde de ‘kroam’ aan de trotse voorzitter.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier