Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Boerenbruiloftcommissie

CO_boerenbruiloft_website_600x400

Voorzitter: Marjolijn van Solt
Secretaris: Saskia Jansen
Penningmeester: Toon van den Acker
Jeugdcommissie: Thea Meijers
Jeugdcommissie: Sylvia Clement
Commissielid: René van Grunsven
Commissielid: Gaudens Verhoeven
Commissielid: Joan Droomers

De Boerenbruiloftcommissie is een hele enthousiaste commissie die het Boerenbruidspaar en het Jeugdboerenbruidspaar kiezen en begeleiden. Nadat de commissie een Boerenbruidspaar heeft gekozen, kiezen deze zelf de getuigen uit. Voor het Jeugdboerenbruidspaar wordt een basisschool benaderd, die de commissie een aantal namen van mogelijke kandidaten geeft.

De onthulling van het Boerenbruidspaar is op de Hofzittingsavond in november. Het Jeugdboerenbruidspaar wordt onthuld tijdens de Jeugdhofzitting november. De Boerenbruidsparen worden begeleid door de commissie bij het uitzoeken van de kleding, het maken van de foto’s én het meegaan naar diverse recepties en activiteiten, samen met het prinselijk trio en het busvolk.

Tijdens het carnaval is de Boerenbruiloft natuurlijk het hoogtepunt van alles. Het Boerenbruidspaar wordt ondanks meer of minder bezwaren in de ‘onecht verbonden’ en het Jeugdboerenbruidspaar wordt ‘vrienden voor het leven’. We hopen velen van jullie (weer) te zien op de Boerenbruiloft in februari 2023. Koop tijdig uw toegangsbewijs!

Contactpersoon Boerenbruidspaar:
Saskia Jansen
0413-376555 / 06-24984310
boerenbruiloft@kuussegatters.nl

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier