Volgend Evenement:
Jeugdhofzitting: 12 januari 2019

Gevarieerd programma voor de jeugd met o.a. de onthulling van de…

NAAR EVENEMENT

Boerenbruiloft Commissie

CO_boerenbuiloft 2019_600x398

Voorzitter: Marjolijn van Solt
Secretaris: Marjan van den Tillaart
Penningmeester: Toon van den Acker
Jeugdcommissie: Thea Meijers
Jeugdcommissie: Sylvia Clement
Commissielid: René van Grunsven
Commissielid: Marie-Louise Verbeek
Commissielid: Gaudens Verhoeven

De BoerenbruiloftCommissie is een hele enthousiaste commissie die het Boerenbruidspaar en het Jeugdboerenbruidspaar kiezen en begeleiden. Nadat de commissie een Boerenbruidspaar heeft gekozen, kiezen deze zelf de getuigen uit. Het Boerenbruidspaar en getuigen moeten in Veghel wonen. Voor het Jeugdboerenbruidspaar wordt een basisschool geselecteerd, die de commissie een aantal namen van mogelijke kandidaten geeft.

De onthulling van het Boerenbruidspaar is op de eerste Hofzittingsavond in november. Het Jeugdboerenbruidspaar wordt onthuld tijdens de Jeugdhofzitting in januari. De Boerenbruidsparen worden begeleid door de commissie bij het uitzoeken van de kleding, het maken van de foto’s én het meegaan naar diverse recepties en activiteiten, samen met het prinselijk trio en het busvolk.

Tijdens de carnaval is de dinsdag met de Boerenbruiloft natuurlijk het hoogtepunt van alles. Het Boerenbruidspaar wordt ondanks meer of minder bezwaren in de ‘onecht verbonden’ en het Jeugdboerenbruidspaar wordt ‘vrienden voor het leven’. We hopen velen van jullie (weer) te zien op de Boerenbruiloft op dinsdag 5 maart 2019. Koop tijdig uw toegangsbewijs!

Contactpersoon Boerenbruidspaar:
Marjan van den Tillaart
0413-363173 / 06-10760421
boerenbruiloft@kuussegatters.nl

Contactpersoon Jeugdboerenbruidspaar:
Thea Meijers
06-25115748
boerenbruiloft@kuussegatters.nl

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier