Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt

16 juni 2019
09:00 uur tot 17:00 uur

Zondag 16 juni 2019 vindt in het Veghelse Centrum op de Markt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De kraamverhuur is gestart.

MM_vvv logo compleet_600x97

Online kraamreservering
Dit jaar met een nieuwe manier van inschrijven. Personen of verenigingen, die een kraam willen huren, kunnen dit eenvoudig zelf doen via het nieuwe ‘online inschrijfsysteem’. In plaats van de – ouderwetse –  inschrijfkaarten die je per post op moest sturen, kan nu iedereen, die een kraam wil huren, die zelf online reserveren via https://shop.gildeveghel.nl .Uit de nog beschikbare plaatsen kiezen ze zelf hun kraam, die na betaling meteen voor hen is gereserveerd. Wees er snel bij want ‘vol = vol’.  Dit jaar is de manier van kraamverhuur veranderd.

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt trekt elk jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen, die op zoek zijn naar dat ene voorwerp dat ze al jaren op hun lijstje hebben staan. Of ze komen gewoon een kijkje nemen om de sfeer te  proeven. Kortom: er is voor ieders wat wils. De kraamhouders doen goede zaken: zij brengen hun spullen aan de man óf vrouw. Dat ruimt lekker op én je kunt gezellig handelen.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier